Autoverzekeringen vergelijken ingewikkeld? Niet bij Ikvergelijk!

Waarom niet overstappen met uw autoverzekering als het goedkoper kan?

Niet bepaald een van de leukste dingen die je kunt doen: autoverzekeringen vergelijken! Het is altijd een hoop gedoe, en er zijn altijd kleine lettertjes en verborgen clausules. U heeft bovendien al een autoverzekering. Dus waarom al die moeite doen? Toch is het zinvol even bij uw verzekering stil te staan. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuwe verzekering omdat u overweegt een nieuwe auto te kopen of om het oversluiten van een bestaande verzekering omdat u niet tevreden bent over uw huidige verzekeraar.

Wat kan Ik vergelijk.nu voor u betekenen?
Om u Autoverzekeringen Vergelijkente helpen door alle bomen het bos te blijven zien, biedt Ikvergelijk.nu u een simpele, makkelijke manier om een aantal grote autoverzekeringen tegen elkaar af te zetten en te vergelijken. Ikvergelijk.nu helpt u dit vervelende karweitje te klaren en u zult zien: het kost veel minder tijd dan u van tevoren had gedacht! En – niet onbelangrijk – u kunt een hoop geld besparen! Soms wel meer dan 200,00 per jaar!

De hoogte van uw premie
Om de hoogte van de premie voor uw autoverzekering te bepalen, kijken de verzekeraars naar een aantal zaken.
Zo wordt de hoogte van uw premie, onder andere, bepaald door de plaats waar u woont. In sommige plaatsen worden nu eenmaal meer auto’s gestolen of vernield dan in andere plaatsen.
Verder zijn het gewicht en het merk van uw auto van belang. De gulden regel hierbij is: hoe zwaarder en sneller uw auto, hoe hoger de premie. Immers, met een zware en snelle auto kunt u meer schade aanrichten dan met bijvoorbeeld een Morris Mini.
Natuurlijk telt ook uw leeftijd mee. Jongere (onder de 24) en oudere (boven de 55) rijders maken, zo wijst de praktijk uit, de meeste brokken en dus betalen zij ook een hogere premie.
Ten slotte wil men weten hoeveel jaar u schadevrij gereden heeft. In principe wordt het aantal schadevrije jaren overgenomen. Wel heeft elke maatschappij zijn eigen bonus-malus systeem. Het is dus raadzaam goed te kijken wat een overstap in dit opzicht voor u betekent.
Verder is het voor de hoogte van uw premie natuurlijk van belang of u een allrisk-verzekering wilt afsluiten of een WA-verzekering.

Onze site
Wilt u weten of u goed af bent bij uw huidige verzekeraar? Ga dan snel naar Ikvergelijk.nu! Zoals gezegd, het werkt uiterst simpel. Ga naar de site en vul uw gegevens in. U krijgt vervolgens van ons een overzicht met aanbieders. U kunt op uw gemak alle premies en de bijbehorende pakketten vergelijken. Vervolgens maakt u een keuze, u gaat naar de website van uw keuze en sluit uw verzekering af. In minder tijd dan het kost om uw auto te wassen, heeft u een nieuwe verzekering afgesloten!