Cassette rolgordijn van hoge kwaliteit

Een nieuwe collectie bij rolgordijnen.eu

Door jarenlange ervaring in de wereld van raamdecoraties en gordijnen kunt u erop rekenen dat deze webwinkel uitmuntende kwaliteit levert, en dat doen ze bovendien voor spotprijzen!

Een nieuwe collectie is kortgeleden binnengekomen, allemaal van hoogstaande kwaliteit en lage prijzen.
Deze nieuwe collectie gaan we hieronder verder bekijken.

Het cassette rolgordijn

Nu voor het eerst verkrijgbaar in het assortiment. Er zijn vele kleuren verkrijgbaar, van wit tot fel gekleurd. Allemaal tegen een zeer lage prijs. Een cassette rolgordijn wordt beter beschermd tegen vervuiling. Bovendien kun je goedkoop een elektrische bediening erbij bestellen.

Een duo rolgordijn

Een zeer populair product dat speciaal wordt cassette rolgordijngeweven. Deze variant bestaat uit twee verschillende stoffen die afzonderlijk van elkaar opgevouwen of neergehangen kunnen worden. U heeft de mogelijkheid om een transparant gordijn op te hangen voor schemerverlichting, of om het gesloten gordijn op te hangen waarmee u het licht buiten de deur houdt. U kunt dus zelf kiezen wat voor gordijn u wilt gebruiken zonder een heel nieuw gordijn te installeren.

Laat uw favoriete cassette rolgordijn bovendien op maat maken, zodat het altijd perfect voor uw raam komt te hangen. Geen last meer van kiertjes aan de zijkant waar licht doorheen schijnt, maar naadloze aansluiting op elke gewenste locatie.

U heeft dus meer dan genoeg keuze uit diverse stijlen gordijnen, waaronder een prachtig cassette rolgordijn. Met de toevoeging van de nieuwe collectie is uw keuze nu nog verder uitgebreid. U bent gegarandeerd van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid! Rolgordijnen.eu is CWB erkend en levert uitstekende service waarbij u geniet van drie jaar garantie, naast gratis aflevering bij u thuis. Op de website kunt u terecht voor alle informatie en kunt u eventuele vragen richten aan de klantenservice.