De #1 Dedicated Server Hosting – PureSSD

Een dedicated server hosting hoort nu eenmaal bij een professionele webonderneming.

Als je gebruik maakt van een dedicated server, ben jij de enige gebruiker. In de meeste gevallen draait een website op een shared server. Dat betekent dat de website samen met andere websites op een server staat.
Dedicated Server Hosting
Gaat er veel verkeer naar een server, dan zal deze langzamer worden. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende websites die op een server draaien. De server wordt in zijn geheel trager.

Jouw website kan dus trager worden door verkeer naar andere websites. Soms is er zoveel verkeer dat de server het niet meer aan kan. Dan loop je het risico dat je website tijdelijk niet meer bereikbaar is. Een trage of onbereikbare website kun je voorkomen met een dedicated server hosting van PureSSD.

Voorkom een trage website met Dedicates Server Hosting

Wil je een trage website voorkomen, dan kies je voor dedicated server hosting. Omdat je de enige gebruiker van de server bent, heb je geen last van verkeer naar andere websites.

Op deze manier ben je verzekerd van een snel werkende website. Daarbij is de kans op onbereikbaarheid van je website vrijwel nihil.

Is een dedicated server nodig?

Om deze vraag te beantwoorden moet je goed naar jouw situatie kijken. Hoeveel verkeer denk je te trekken met je website? Verkrijg je een groot deel van je inkomen via je website (met bijvoorbeeld e-commerce)?

Een dedicated server is zeker aan te bevelen wanneer je inkomen afhankelijk is van je website. Mocht je website erg langzaam of zelfs onbereikbaar zijn, dan kost dit je immers meteen geld? Een dedicated server is zijn investering dan meer dan waard.

Kies voor een betrouwbare host

Nu je weet wat voor hosting je nodig hebt, is het zaak een goede webhost te kiezen. Je wilt natuurlijk een betrouwbare webhost. Een webhost die ervoor zorgt dat jouw website zonder problemen blijft draaien. Daarbij is de kwaliteit van de servers belangrijk. PureSSD.nl heeft servers van hoge kwaliteit.

Daarnaast zorgt zij voor een uitstekend onderhoud van de servers. De servers opereren onder uitstekende omstandigheden. De ruimte waarin ze staan wordt op een constante temperatuur gehouden. Dit zorgt voor een optimale werking van de server. Hierdoor wordt de kans op uitval van de server geminimaliseerd.

Incidentele problemen met de server zijn nooit voor honderd procent uit te sluiten. In deze gevallen is een snelle signalering en reactie van de webhost van belang. PureSDD.nl biedt ook dan een uitstekende technische ondersteuning en een snelle service. Hierdoor is zij de nummer 1 op het gebied van dedicated server hosting.

Wil je gebruik maken van dedicated server hosting, neem dan zeker eens een kijkje op de website van PureSSD. Zij hebben veel te bieden en zijn daarmee een betrouwbare partner op het gebied van webhosting.

You may also like...