Een fijne verblijf voor u en de hele familie in een aparthotel

Apartment Hotels in Amsterdam

Er zijn tal van redenen waarom men Amsterdam zou bezoeken. Deze hoofdstad van Nederland heeft een prachtige cultuurgeschiedenis en heeft tal van geheimen en bezienswaardigheden. Wilt u langere tijd in deze stad verblijven dan is Aparthotel Amsterdam de perfecte uitkomst. Een appartementenhotel heeft tal van voordelen, u bespaart geld en heeft meer ruimte wat handig is als u voor langer tijd deze stad bezoekt.

Indien u geïnteresseerd bent in een korte ontspannende vakantie, heeft u een business project of vergadering of bent u aan het verhuizen, ongeacht de reden, wij zijn de appartementen hotel specialist voor middellange en lange verblijven met de beste prijsgarantie. Voor ons is kwaliteit belangrijk en individualiteit en willen dat gasten zich bij ons welkom voelen.

Onze appartementen variëren vanAparthotels Amsterdam Family studio units tot appartementen met wel drie slaapkamers en twee badkamers, een hele goede optie voor mensen die het appartementen hotel tot vaste verblijfplaats willen maken of voor zakenmensen uit het bedrijfsleven. Al onze appartementen zijn volledig uitgerust met gratis wifi, satelliet kabel-tv en een volledig uitgeruste keuken om een maaltijd te koken.

Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat reizigers graag extra ruimte willen, ze willen hun kopje koffie in de ochtend en hun potje koken in de avond. Amsterdam is een stad die nooit slaapt en als u het echte leven wilt meemaken in deze bruisende stad dan is een appartement of studio de beste keuze.

Vanuit Aparthotel Amsterdam kunt u de beste plekken van Amsterdam bezichtigen zoals een van de vijftig musea, het Anne Frank huis of gewoon en wandeling maken door de nostalgische binnenstad met een opknoping van bruggen, grachten en mysterieuze straatjes.

Onze huiselijke appartementen zijn comfortabel, volledig ingericht en zijn een ideale uitkomst voor professionals en vakantiegangers. Onze kamers bieden veel meer privacy dan een hotel met hun overvolle lobby’s en gangen. Kosteneffectief is het ook een betere optie dan een hotel en Aparthotel Amsterdam geeft u een thuisgevoel ver van huis. Backpackers, reizigers met gezinnen of zakenreizigers zijn onze Serviced Apartments Amsterdam accommodaties een uitstekende oplossing vanaf een week tot zelfs enkele maanden.

Amsterdam heeft theaters, bars, clubs, de stad staat voor cultuur, ontspanning en een open geest en verwelkomt jaarlijks duizenden toeristen en zakenreizigers. Het boeken van een hotel is vaak een onpersoonlijk proces maar bij ons kunt u kiezen uit een verscheidenheid van appartement opties op basis van uw smaak en stijl. Neem vrijblijvend contact met ons op voor en consult en vind de plek die aan uw behoeften en smaak voldoet.