Uw sloopauto in Amsterdam en klaar voor de sloop?

Uw Sloopauto verkopen zonder zorgen

Bent u toe aan een andere auto maar levert uw huidige auto voor de verkoop niet voldoende geld meer op? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met ons klantvriendelijke en milieubewuste sloopbedrijf in Amsterdam. Onze vriendelijke en gecertificeerde autobranche medewerkers zorgen ervoor dat uw heilige koe veilig en milieubewust wordt afgevoerd.

Woont u op het platteland? Of woont u juist in het altijd drukke Amsterdam? Wij regelen dat uw sloopauto vakkundig wordt afgevoerd. Uiteraard zijn er wel een aantal zaken waar uw auto aan moet voldoen. Als de specialist in sloopauto’s uit Amsterdam dienen wij ons te houden aan regels die, onder andere door de overheid, worden gesteld. Zo laten wij ons, voordat de auto wordt afgevoerd, door u informeren over de staat van uw auto. AmsterdamSloopautos

Zijn bepaalde onderdelen bijvoorbeeld nog recyclebaar? U kunt dan denken aan bijvoorbeeld metalen onderdelen. Is uw auto onlangs nog APK goedgekeurd? Dit bepaalt namelijk, tezamen met de leeftijd van uw auto, de prijs die wij voor uw auto betalen.

Betreft uw auto een auto die grote schade heeft gehad bijvoorbeeld door een verkeersongeluk? Zorgt u er dan voor dat u uw schaderapport bij de hand heeft als u één van onze medewerkers spreekt. Zij gebruiken dit rapport namelijk om een goede schatting te kunnen maken van de eventuele reparatiekosten.

Daarnaast is het belangrijk dat u doorgeeft dat er bepaalde onderdelen in uw auto zijn die u graag zelf wilt behouden. U kunt hierbij denken aan bijzondere (sport) velgen, een sportstuur of een audio-installatie. Geeft u dat van tevoren dan duidelijk aan bij onze medewerkers. Als al deze zaken zijn afgehandeld, zorgen wij ervoor dat er een afspraak wordt gepland tussen u en het sloopbedrijf. Tijdens deze afspraak ontvangt u van ons ook het vrijwaringsbewijs. Hiermee kunt u aantonen dat het kenteken van de verkochte auto niet meer op uw naam staat. Kortom, wij zorgen ervoor dat u nergens meer aan hoeft te denken.

Nog even de voordelen van ons sloopbedrijf voor u op een rijtje:

– snel en vakkundig advies van gespecialiseerde medewerkers;
– 24 uur per dag voor u bereikbaar;
– wij nemen ook auto’s mee die total loss zijn;
– contante betaling;
– via ons ontvangt u uw vrijwaringsbewijs.

Heeft u een schadeauto voor de deur staan en weet u niet hoe nu verder? Twijfel niet langer en neemt u gerust contact met ons op. Binnen 48 uur staan wij bij u voor de deur en handelen we alle zaken netjes met u af.